Crystal Hotel - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói Strandfürdő komplexum bemutatása

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: teljessé a vízi élményt.

Az Aquapark őszig a strand területéről közelíthető meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos, vagy akár rövidebb időre szóló is.

Az  Aqua-Palace  vízipalota 15.000m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a családok minden tagját.  Az Aqua-Palace medencéi közül 8 a földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék különböző korokat  és helyszíneket idéznek meg. Minden medencében egyedi látvány  varázsolja el  a fürdőzőket: trópusi fürdő (32-34°C), jégbarlang fürdő (25-27°C), mozi fürdő (34-36°C), Pávai termálfürdő (34-36°C),  Gangesz fürdő (32-34°C), Római fürdő (32-34°C), tengeri fürdő (32-34°C), barlangfürdő (34-36°C). A medencékben fürdőzést  különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy stb. Az aktív vízi élmények kedvelőit egy családi csúszda a trópusi medencében és egy emeletről óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big Hole, Twister és Niagara óriás csavarcsúszda várja.

Az első emeleti gyerekvilágban a gyerekek és szüleik is remekül érezhetik magukat. A medencéket és az összes szolgáltatást az ő igényeiknek megfelelően alakították ki: bébi-anyuka medence, bébi úsztató medence, pezsgőmedence, családi medence állatfigurákkal, bébi és gyerek csúszdák. Ha lépcsőn, vagy lifttel a második emeletre felmegyünk, egy csendes kis úszómedencét találunk.

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén, a nyári hónapokban további szolgáltatások vehetők igénybe külön térítés mellett:

Prémium zóna

Az ország egyik legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője várja a vendégeket a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként.

A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.

Az élményövezet egzotikus medencéiben mintha világutazáson vennének  részt a vendégek:

A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetnek, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást.

A Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatnak a vendégek, majd vízibárjában egzotikus  koktélokat kóstolhatnak.

Az Amazonas medence emeletes jakuzzi  tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul a vendégek elé. A jakuzzik alatt pedig a sodrófolyó örvényebiben merülhetnek el.

Aquapark

Az Aquapark a strand kiegészítő szolgáltatása, ezért Aquapark kiegészítő díj ellenében vehető igénybe.

A csúszdapark egyik részében található elemek: négypályás versenycsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, őrült folyó, valamint big hole, Niagara,  twister,  melyek tizenkét méter magas toronyból indulnak. Az Aquapark  területének  bővítésével extrém zóna létesült. Az  extrém zónában  további 6  kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső. A csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. Igy már összesen 15 óriáscsúszda vehető igénybe az Aquaparkban.

Az Aquaparkban a gyerekek szórakozásáról  a medencében álló élethű elefántok, gyermekcsúszdák, játszótér, valamint a 6-12 évesek számára épült kalandmedencék is gondoskodnak. A gyermek kalandmedencében 4 tornyos Beckó vár függőhíddal, műsziklával, vízeséssel,  rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával, csúszdával megannyi kalandot ígérnek. Van itt gyerekmedence, ahol a kicsik meghódíthatják a Hódvárat a bikafejes ivócsanakkal, valamint egy zátonyra futott csónak szivárvány csúszdával.

Gyógyfürdő

A Hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több mint negyven féle kezelés áll a betegek rendelkezésére. A különböző gyógykezelések kombinálva a leghatékonyabbak. Többek között masszázst, iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, víz alatti gyógytornát, különböző elktroterápiás kezeléseket és a legmodernebb szoft lézer kezelést is alkalmaznak. Napjainkban a hangsúly a komplex fizioterápiás kezelésen van, tehát a fürdőkúrát egyéb eljárásokkal, pl. gyógytornával, mechanoterápiával, elektroterápiával egészítik  ki a fürdő szakemberei.

Hajdúszoboszlón a mozgásszervi panaszokkal érkezők hatékonyan tudják kezeltetni magukat a felkészült és tapasztalt egészségügyi személyzetnek és az általuk alkalmazott gyógykezeléseknek köszönhetően.” A város 1927-től, a hévíz felszínre törése óta fogadja a fürdőzni és gyógyulni vágyó vendégeket. A fürdő környezetének mikroklímája, levegőjének jódos, brómos, sós páratartalma áldásosan befolyásolja a gyógyulást.