Hotel bemutatkozás

Crystal Hotel - Hajdúszoboszló

Szállodánk szobatípusainak bemutatása

Hajdúszoboszló az Alföld északi részén, Budapesttől 200 km-re található. Hajdúszoboszló környékén három jellegzetes táj a Hortobágy, a Hajdúhát, valamint Sárrét-Berettyó vidéke találkoznak. Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa, amely méltán érdemelte ki a megtisztelő „Reumások Mekkája”.

A strandolók paradicsoma” jelzőket. A város felbecsülhetetlen kincse az országos, sőt, nemzetközi hírű gyógyfürdő és strandfürdő amelyet a kikapcsolódni és a gyógyulni vágyók ezrei keresnek fel. A turistákat a múzeumok, történelmi nevezetességek mellett színvonalas programok várják. A gyógyfürdőhöz csatlakozó harminchektáros parkban az ország egyik legszebb strandját alakították ki – gyógy-, strand- és gyermekmedencékkel, hullám- és pezsgőfürdővel, nyitott és fedett versenyuszodával, és a strandolást szolgáló megannyi szolgáltatással.

A 2000 nyarán megnyitott Aquaparkban a távoli, híres tengerparti üdülőhelyeket idéző élményekhez juthatnak a  látogatók. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki. Hiszen 30-40 csupán a téli napok száma 0 °C átlaghőmérséklettel, és 80-85 a nyári napok száma, amikor a hőmérséklet átlaga 25 °C.

Szállodánk a Strandfürdőtől 2 perc sétára, kb. 300 méter távolságra helyezkedik el.

A 2023-ban teljes körűen felújított szálloda 32 szobával (68 férőhely + 9 pótágy) várja Kedves Vendégeit. 17 db standard szobával (ebből 1 db mozgáskönnyített), 8 db superior erkélyes, 1 db apartman szobával, 1 db egylégterű családi szobával, és 4 db egybenyíló családi szobával rendelkezünk.

Szobáink felszereltségének kialakításánál fontos volt számunkra, hogy a lehető legtöbb kényelmi szolgáltatást biztosítani tudjuk és ami egy üdülés alatt a teljes pihenést és kényelmet szolgálja.